AlgemeenSlechte service. Heb er een computer gekocht die van aanvang aan kapot was. 3 x gerepareerd, waarbij het personeel mij uitlachtte. Geen garantie, geen geld terug. Ik heb aangeboden om bij te betalen voor een betere computer, maar men gaf niet thuis! Nu bij de fabrikant laten repareren, weer stuk, maar krijg nu wel mijn geld terug en wordt niet meer uitgelachen. Koop niet bij Paradigit!!
KlantenserviceIk werd niet serieus genomen door hen. Werd bij de 3e keer dat de computer stuk was zelfs uitgelachen door het personeel. Schandalig. Terwijl de computer tot op de dag van vandaag niet goed werkt. Men wilde nergens aan meewerken. Heel onprofessioneel en uitermate klantonvriendelijk!!
Beste Nicolet, Bedankt voor uw bericht. Wat ontzettend vervelend dat uw ervaring met Paradigit onvoldoende is. Wij willen graag voor u nagaan wat er mis is gegaan en waar mogelijk een passende oplossing bieden, want dit is uiteraard niet de bedoeling. Om de juiste gegevens te achterhalen, vraag ik u om uw gegevens te mailen naar klantenservice@paradigit.nl.
Alvast hartelijk bedankt voor uw medewerking! Nogmaals onze welgemeende excuses.
Reina van Paradigit.