Azerty

Deskundigheid, persoonlijkheid en service wordt door AZERTY als computer- en elektronicaspecialist meer dan waargemaakt. Top!

De verzending van het pakket was op tijd en keurig. Netjes en strak ingepakt. Alleen jammer dat PostNL in gebreke bleef, waardoor ik zelf mijn pakket moest gaan halen, laat duidelijk zijn dat AZERTY in mijn ogen hier GEEN schuld aan heeft.

Heden kocht ik bij AZERTY, een Corsair H100i RGB Platium Na deze ingebouwd en aangesloten te hebben in mijn computer ontstonden er storingen, hierover contact gehad met AZERTY, zij besloten meteen actie te ondernemen.
Hierdoor kreeg ik de tijd en de kans om uitgebreid te troubleshooten, keer op keer heb ik mijn bevindingen gedeeld met AZERTY Op een gegeven moment zat ik samen met de dienstdoende servicemedewerker op een lijn, en kwamen we uiteindelijk samen tot de zelfde conclusie.
Het is niet de bedoeling om de dienstdoende servicemedewerker bij voornaam te noemen, maar ik vindt dat deze toch een groot compliment verdient en daarom wil Dhr. Arends en AZERTY Hardware bedanken voor een UITSTEKENDE SERVICE.

Ondertekend

D.Jansen