ALTERNATE België

Beste,Ik bezocht onlangs ALTERNATE in Aartselaar. De bediening is vriendelijk en vlot. De prijs van hetgeen ik kocht was zeer concurrentieel.
Aansluitend op mijn reeds eerder gepost positief bericht over mijn ALTERNATE-aankoop, wens ik toch nog een zeer belangrijke opmerking te maken. U vermeldt in uw website het adres Oeyvaersbosch 16-18, 2630 Aartselaar. Wie dit adres invoert in de GPS komt echt niet gemakkelijk ter plaatse omdat er geen exacte herkenning is. Het is bovendien de 'achterzijde' van ALTERNATE. En bij de meeste bedrijven is de achterzijde nu eenmaal niet het visitekaartje van het bedrijf. Uiteraard is het iets makkelijker in lente en zomer. Maar in de winter is het wel om 17 uur donker. Uw plannetje met de ligging is ook onduidelijk. Zelfs met de bediening van de +/- knop komt men er niet uit. Wat ik voorstel is dat u vermeldt 'ALTERNATE met ingang gelegen aan de Boomsesteenweg NAAST C&A Boomsesteenweg nr. 113'. Ik hoop sterk dat u mijn voorstel ernstig in overweging neemt. Met vriendelijke groeten,
Guido Vereecke

Zie mijn hoger vermeld bericht.

Bedankt voor jouw voorstel! Ik heb deze doorgegeven aan de betreffende afdeling.

Scorekaart voor ALTERNATE België