Azerty

Super Klantenservice & Shop!! Vorig week had ik me een ssd bestellt. Maar helaas had ik zelf geen schroefjes om de sdd te monteren. Laat in de avond nog een mail geschreven en de volgende dag werden mij 8 schroefjes met de post bezorgd, gratis!! Dit noem ik nu eens KLANTENSERVICE!! Bedankt AZERTY voor de grote hulp!!

Mvg,

Andy

De ssd was zeer goed, stevig en neutraal verpakt, wat ik zeer op prijs stel!! Alleen heeft de Post het niet goed in de brievenbus bezorgd, iedereen had het zo kunnen meenemen terwijl de brievenbus wel groot genoeg is!! Maar daar kan AZERTY natuurlijk niets voor, dat is de schuld van de POST!!

Mvg,

Andy