Bax-shop.nl | Bax Music

Ik vond het heel makkelijk om op Bax-shop mijn bestelling te plaatsen. Het enige wat ik jammer vond was dat de belofte die word gedaan op de website van morgen in huis niet was nagekomen. Ik belde de klantenservice op en ze gaven toe dat de fout bij hun lag en niet bij DHL. Zij gaven mij hun woord dat die de volgende dag wel zou worden geleverd en ik was heel blij dat hij de volgende op mijn stoep stond. Mijn beoordeling gaat vooral over dat Bax-shop hun fout toegaf. 10/10

Eigenlijk precies hetzelfde wat ik hierboven heb geschreven. De belofte was niet nagekomen die op de website stond maar de klantenservice heeft bij hun woord gegeven dat hij de dag erna zou aankomen en dat was ook zo. Ik vond het goed dat de mensen bij dhl en Bax gewoon doorwerken ook al is het carnaval ze blijven doorgaan en hun klanten te helpen bij mogelijke problemen.

Klantenservice was een 10/10. Zoals u hierboven kunt lezen. Ze hebben me goed geholpen en bleven heel vriendelijk.

Scorekaart voor Bax-shop.nl | Bax Music