Max ICT B.V.

Ook ik ben erin getuind: prijsverhoging ontvangen na bestelling en betaling.
Ga je niet akkoord dat "mag je annuleren".
Omdat ik slechte (en ook goede) beoordelingen had gelezen, heb ik gebeld over de prijs en de voorraad vóór te bestellen. Prijs werd bevestigd, voorraad werd bevestigd. Dus ik heb besteld. Stom, had ik nooit moeten doen.
Een dag na betaling ontvang je een mail voor een prijsverhoging van 200 EUR.
Ik ben ervan overtuigd dat dit strategie is bij dit bedrijf.

NOOIT MEER MAX-ICT !!!

2x de klantdienst gesproken: 1x voor de aankoop, 1x na de aankoop. Beide keren vriendelijk, maar de persoon aan de telefoon vond ik niet geloofwaardig. Het lukte niet om door te verbinden naar zijn meerdere, vertwijfelde reactie bij het aanspreken op de slechte reviews...
"Er is gebleken dat we bij onze leverancier niet kunnen bestellen aan het juiste bedrag, dus moeten we een hogere prijs vragen." Na bestelling én betaling!
Hij kon echter perfect uitleggen dat art 13 van de algemene voorwaarden mogelijke prijsverhogingen vermeldt. Staat er inderdaad.
Na annulering sturen ze binnen de minuut een e-mailbevestiging. Maar, terugstorten duurt 5 werkdagen, terwijl aan de telefoon het juiste bankrekeningnummer direct opgelepeld kan worden. Óns lukte het om binnen 24 uur betaald te hebben, vanuit Belgie...

nogmaals: NOOIT MER MAX-ICT !!!

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops