AlgemeenDe reden dat ik een review schrijf, is omdat ik mezelf heb laten verleiden kans te maken op de Samsung Galaxy S10 Prism Blue met 128GB en ik een nieuwe telefoon nodig heb, maar geen 500+ euro wil uitgeven. Desondanks wil ik ook gewoon een normale review schrijven van mijn ervaring.
Mijn eerste algemene oordeel van Azerty is voldoende tot goed, ik wil eigenlijk een 3,5 geven. Ze bieden een gunstige prijs en toch ook wat service. Ze hebben tenminste een klantenservice. Hoeveel ondersteuning dit uiteindelijk zal zijn, is op dit moment moeilijk te zeggen, maar dat zal de toekomst moeten uitwijzen. Hopelijk hoef ik hier niet (te vaak) een beroep op te doen. Mijn eerste indruk is echter wel dat de service wat minder is dan de computerboer in Berkel. Mocht dit anders bljiken te zijn dan zal ik mijn review aanpassen/aanvullen.
Ik twijfelde tussen voldoende en uitstekend, waardoor ik geneigd was goed te kiezen. Toch voor uitstekend gekozen, omdat de eerste upgrade set voor mijn ouders werd samengesteld en dus afhankelijk was van levering van een onderdeel. De set was keurig in bubbeltjesfolie gewikkeld. Erg netjes!
Dat was ook de reden dat ik voor mezelf eveneens een upgrade set heb laten samenstellen en door hun op die manier te laten verzenden. En dat ging wel snel.
Dus levertijd buiten beschouwing gelaten.
Hier wil ik eigenlijk een 2,5 geven, een matig. Omdat ik bij het algemene kopje de sterren naar boven heb afgerond, rond ik deze hier naar beneden af.
Mijn eerste klantcontact was slecht. Ik wilde informeren wat het mij zou kosten als ik mijn tweede upgrade set onverhoopt retour moest sturen.
Daarop was het eerste antwoord niks. Doordat ik ergens had gelezen dat bij diensten er geen restitutie zou plaatsvinden, heb ik gevraagd of hij dit wilde navragen. Na ruggespraak blijkt niet alleen dat de service samenstellen a 29 euro vervalt, maar dat er ook demontagekosten a 15 euro (of meer) bij zouden komen. Ook een verkoopmedewerker moet dit gewoon weten.
Mijn tweede contact was verder voldoende. Het hangt er dus vanaf wie je spreekt.