Azerty

In feite is dit een "proloog" op mijn uitgebreidere review (29 februari 2020 16:56) https://tweakers.net/shopreview/permalink/317532/ want was vergeten schrijven dat ik men videokaart ASUS GeForce GTX 1050 Ti ROG Strix OC 4G reeds bij AZERTY had gekocht (4 november 2019.
Wou eens zien of ik men systeem nog kon upgraden maar zoals eerder aangehaald geen windows10 meer mogelijk op mobo.
Videokaart is niet de allerbeste maar ik ben geen gamer dus hoef in deze niet het onderste uit de kan.
Verder was de videokaart in feite de "testcase" voor mij of AZERTY echt was zoals in de talloze reviews naar voorkwam en inderdaad, dus daarna de complete onderdelen besteld met later nog eens een bijkomende HD (van WD).
Website goed en (zeer) overzichtelijk, contact (schrijven/bellen) nauwgezet en no nonsens en after sales ofte de service TOP !
Om één naam te noemen waar ik veel mee heb gecommuniceerd was de heer Thijs Ten Preze. ze proberen echt zo goed als mogelijk te helpen of een oplossing te vinden.
Ik lees soms negatieve reviews, blijkt wel eens dat de reviewer niet de gehele waarheid schrijft of bepaalde feiten/stappen niet vermeld die dan in de reply van AZERTY rechtgezet worden, maar 100% foutloos bestaat nergens.
Wil ook nog eens vermelden dat ik in Belgie woon om het plaatsje duidelijk te maken.
POSTNL als courier bedrijf geen betere te vinden en de afgelopen 30 jaar dat ik dingen laat bezorgen als veel verschillende pakjesbezorgers aan de deur gehad en het is echt niet de klinkende namen in deze branche die de beste service verleenden, INTEGENDEEL kan daar ook namen in noemen maar dat hoeft niet.
POSTNL geen slecht woord over te zeggen zelfs geen letter negatief,

Scorekaart voor Azerty