AlgemeenIvm de aanschaf van een nieuwe systeemcamera drie maal in utrecht in de winkel geweest. Me goed laten informeren en na lang twijfelen en zoek tochten op het internet 4 toestellen uitgeprobeerd (via prive contacten) Sony, panasonic en fujifilm uitgeprobeerd en de keuze uiteindelijk gemaakt voor de canon m50 witte body en 18-150mm lens. Online besteld en lag keurig klaar met opgeladen accu. Telkens prima rustig te woord gestaan in de winkel. Het kan even duren omdat het soms wat druk in de winkel is. Gekozen voor de 3 jaar verzekering erbij, voor het geval dat.... kortom, prima winkel, rustig en kundig personeel. Goed geholpen en heb er alle vertrouwen in dat er mooie fotos gaan komen.
VerzendingOnline besteld en product lag volgende dag in de winkek klaar. Prima geregeld.
KlantenservicePaar emails gestuurd ivm laagste prijs gerantie. Kreeg het product keurig voor de laagste prijs die ik online elders vond. Ivm de extra 3 jaar garantie en de verzekering voor 3 jaar voor deze winkel gekozen. Prima communicatie en snelle antwoorden terug via email.