ALTERNATE.nl

Wilde hier SSD schijven kopen inclusief sata kabels. Ik kies de kabels die op de productpagina van de SSD schijf als suggestie worden weergegeven. Deze kabels waren binnen 1 werkdag beschikbaar, dus prima. Na 2 dagen geen enkele update te ontvangen betreffende mijn bestelling ga ik eens kijken. Ja hoor, kabel levertijd is veranderd naar "levertijd niet bekend". Maar nee, geen enkel bericht hierover gehad! Klantenservice moet meer mensen in dienst nemen, want ik heb het na dik een half uur aan de lijn gehangen te hebben opgegeven. Ik heb niet onbeperkt beltegoed dus dan zou dat me ook nog eens geld gaan kosten. Hier ga ik dus nooit meer wat bestellen!

Als je begint met 8 wachtenden voor je en na ruim een half uur nog steeds 4 wachtenden voor je hebt dan moet je je toch echt gaan afvragen of je wel genoeg mensen hebt. Een klantenservice die zo slecht te bereiken is is dus feitelijk waardeloos.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl