BCC

De Ring Video Deurbel 2 met extra ringdevice heeft zich al bewezen. Maar is hij echt zo goed? Ik heb hem net binnen, maar ga hem uitgebreid testen.
De handleiding vooraf doornemen en de app op al mijn devices (iPad, iPhone, Samsung Note10+, Windows10 laptop) downloaden was een schot in de roos; de hele installatie stelt helemaal niets voor. Ik heb ervoor gekozen hem bedraad aan te sluiten omdat ik al een beltransformator van 8-24VAC heb in de meterkast. De normale huisbel kan dus gewoon blijven gebruikt.
Na het installeren van de apps de camera ingesteld en aangemeld in het netwerk (eerst in het device eigen wifi netwerk, om hem na verbinding in mijn thuisnet aan te melden).
Het vervolgens aansluiten van de bedrading en het ophangen van de deurbel was een eitje; alles wat je nodig hebt, inclusief boortje en gereedschap wordt meegeleverd.
Ik raad je wel aan om de diverse YouTube filmpjes (zoeken naar Ring Video 2) even te bekijken, waarna alles crystalclear wordt.
Het opladen van de (verwisselbare) accu duurt een paar uur; neem die tijd! De bediening van de app is intuïtief en makkelijk, het grootste nadeel is de verbinding. Die loopt op 2.4GHz B/G/N, en is dus niet het snelste. Duurt soms lang voordat je beeld krijgt op je device...
Hoe dan ook; na de eerste indruk kan ik alleen maar tevreden zijn. Wordt vervolgd!

BCC verstuurde mijn bestelling supersnel via DHL; binnen 18 uur was de bestelling al binnen!

Scorekaart voor BCC