AlgemeenAl jaren vaste klant bij Bax . 5 jaar geleden na een lange pauze weer gestart als dj. Nog zonder apparatuur. Veel 2de hands apparatuur aangeschaft om mee te starten. Maar al snel werd 1 feestje 20 feestjes en meer per jaar en dat vroeg om betere apparatuur. Omdat specialistische winkels in het Noorden dun bezaaid zijn viel al snel de keuze op Bax. Veel keuze, goede prijzen, logistiek in orde en een geweldige garantie regeling. Het afgelopen jaar werd het tijd om ook de winkel te leren kennen. Op de vraag van mijn vrouw waar we onze korte vakantie zouden vieren riep ik iets te enthousiast. "Zeeland!". Tijdens de korte trip naar Zeeland natuurlijk naar Goes. Doel was nieuwe tops voor iets grotere zalen en die wil je natuurlijk wel van te voren beluisteren. En dat is dan ook uitvoerig gebeurd. Wat een vakkennis bij de medewerker van Bax. Uiteindelijk met twee dozen de reis naar Groningen hervat. Niet de duurste tops wel de tops die het beste uit de luister test kwamen en die precies voldoen aan mijn eisen en verwachtingen. Ik kan Bax dan ook aanraden als online shop maar zeker als top winkel met een uitstekende geluidsadviseur. Helaas zijn de winkels niet om de hoek maar een uitje naar Goes is altijd leuk en leerzaam. Inmiddels ca 50 producten gekocht bij Bax, 1 maal gebruik moeten van een gevalletje garantie en ook toen perfect geholpen. Een jaar oude draadloze set zonder problemen omgeruild. Niets anders dan lof voor dit bedrijf. Nooit iets fout gegaan, zeker wel, dagje langer moeten wachten op een bestelling, en een keer moeten bellen over een credit factuur. Gelukkig altijd netjes geholpen. TOP!!!!
VerzendingNagenoeg altijd op tijd slecht een enkele keer een dag later. Maar ja dan moet je ook maar op tijd bestellen
KlantenserviceAltijd netjes en goed geholpen