AlgemeenJe weet pas echt of een winkel echt goed is als je de klantenservice nodig hebt en dat valt dus tegen.
Koeler breekt van moederboard af (AM4 bracket) nadat de machine al enige tijd prima werkt. Is Valt niet onder garantie, geen verantwoordelijkheid voor eigen advies en het ergste: bieden geen oplossing
Prima geholpen in de winkel, heeft alles netjes uitgezocht
KlantenserviceKlantenservice komt met een onderbouwing waarom de leverancier van het moederboard geen garantie levert maar ze hebben de combinatie van producten zelf verkocht. Er wordt dus geen rekening gehouden met de werkelijke garantieregels.
Los van de vraag of het onder garantie moet vallen heb ik uiteindelijk ook geen oplossing en enkel een kapot moederbord.
Update: na een review wordt een andere afdeling binnen informatique geinformeerd. Deze hebben direct telefonisch een passende oplossing geboden (twee nieuwe brackets). Even klooien en alles draait weer.
Het was mooier geweest als de klantenservice dit de eerste keer had gedaan maar ja, het was maandag en slecht weer.
Beste tfro71,
We zijn blij dat het probleem met het moederbord alsnog goed is opgelost en, zoals ook telefonisch toegelicht, nogmaals onze excuses dat het in eerste instantie niet is verlopen zoals wij beiden hadden gehoopt.
Informatique klantenservice