AlgemeenVoor mij was het na 6 jaar tijd voor een nieuw systeem omdat ik voor zowel werk als streamen niet meer uit mijn 4970K haalde wat nodig was. Door gebrek aan tijd had ik er voor gekozen om door Azerty mijn systeem ook in elkaar te laten zetten, ik had als systeembouwer best wel mijn bedenkingen om door een bedrijf mijn PC in elkaar te laten zetten maar ik moet zeggen dat achteraf deze bedenkingen helemaal niet nodig waren.
De assemblage nam contact met mij op waar nodig en er werd ook rekening gehouden met mijn wensen over hoe de PC er uit moest zijn i.v.m cable-management. Ze hebben een extreem goede service geleverd en ik ben hardstikke blij met mijn nieuwe systeem!
Ik had de mogelijkheid om het systeem op te halen waar ik gebruik van heb gemaakt, een van de medewerkers was zo aardig om te helpen met het dragen van de andere onderdelen naar de auto.
KlantenserviceDoor gebrek aan tijd om zelf een systeem in elkaar te zetten had ik een aardige lijst met vragen hoe het proces bij Azerty precies werkt i.v.m een systeem samenstellen. Hun klantenservice nam de tijd om mij de verschillende stappen uit te leggen en ook kreeg ik de optie om mee te kijken op de livestream om te zien hij mijn systeem stap-voor-stap in elkaar gezet werd.
Verder waren ze na het afhalen van het systeem ook gigantisch behulpzaam toen ik een paar foutmeldingen kreeg na het booten thuis, hun klantenservice verdient een medaille met het geduld wat ze met lastige klanten zoals mijzelf hebben, die waarschijnlijk teveel vragen stellen.