Megekko

Regelmatig, maar zeker niet elke week bestel ik wel eens iets online. Gezien ik zo veel mogelijk de lokale handel probeer te steunen. Waarbij ik steeds prijs, kwaliteit en service hoog in het vaandel draag.
Echter had ik deze keer iets zeer dringend nodig, welke ze nergens lokaal op stock hadden en de besteltermijn twee tot drie weken zou bedragen.
Gelukkig kwam ik na een kort online zoekacctie bij Megekko terecht, waar ze het item wel op stock hadden en bovendien aan een zeer scherpe concurentïele prijs.

De snelheid van levering was subliem. Item was besteld op vrijdag namiddag, verzonden op vrijdag avond en geleverd op zaterdag middag. Dit had ik nooit verwacht voor een levering in BE vanuit NL, ik had gerekend direct naar het weekend, wat ook perfect was geweest.

Hiernaast stel ik hun goede klantenservice en vlotte opvolging enorm op prijs, dit is een service waar andere webshops zeker wat van kunnen leren.

Maw, samengevat, verdiend Megekko minimum 5 sterren. Hier zal ik in de toekomst naar alle waarschijnlijkheid nog gebruik van maken!

Bedankt voor de goede service aan het volledige Megekko team.

Scorekaart voor Megekko