Goedemorgen, bedankt voor je review.
Vervelend om te horen dat je de procedure van het retourneren, als langt hebt ervaren. Op het moment dat het defecte product bij ons is binnengekomen, kan het enkele werkdagen duren, voordat deze wordt verwerkt door onze serviceafdeling. Dit heeft er mee te maken dat wij meerdere producten retour krijgen op een dag en dienen deze allemaal te worden verwerkt. Defecte producten worden uiteraard eerst getest en beoordeeld, dit neemt ook enkele werkdagen in beslag. Wordt een product als zijnde defect beoordeeld, wordt er in de meeste gevallen een nieuwe besteld. Indien wij dit product zelf niet in voorraad hebben, dan wordt deze besteld bij onze leverancier en kan het wederom enkele werkdagen duren voordat wij een nieuw product kunnen uitleveren. Wij zullen uiteraard ons uiterste best doen, om de procedure z.s.m. af te handelen, echter heeft dit soms wat tijd nodig. In ieder geval is het goed om te horen dat jij uiteindelijk voorzien bent van een goed werkend product!
Mocht jij nog vragen/opmerking hebben, dan kan je altijd een e-mail sturen naar verkoop@azerty.nl.
Matthijs