Azerty

Ik bestel wel wat vaker wat via Azerty. Service is altijd redelijk goed. De site is altijd heel overzichtelijk met de informatie die ik nodig heb.

Het artikel wat ik hier had besteld zat 2-3 werkdagen levertijd op. Dat was verder netjes op tijd verzonden en bezorgd.

Nadat ik het artikel had ontvangen bleek dit product defect te zijn. Gebeld naar de klantenservice en die zeiden dat ik het product terug moest sturen zodat ze er naar konden kijken. Ik had hem dezelfde dag nog terug gestuurd en de volgende dag was hij bezorgd. Dit was donderdag. Nu duurde het tot zaterdag dat ik een mail kreeg met een bevestiging dat het artikel was ontvangen. Nu duurde het tot donderdag dat ze het product hadden bekeken en beoordeeld. Ik kreeg een nieuw product en dat duurde weer 2 tot 3 werkdagen. Die had ik weer netjes zaterdag binnen. Maar uiteindelijk duurde het toch wel erg lang allemaal.

Goedemorgen, bedankt voor je review.

Vervelend om te horen dat je de procedure van het retourneren, als langt hebt ervaren. Op het moment dat het defecte product bij ons is binnengekomen, kan het enkele werkdagen duren, voordat deze wordt verwerkt door onze serviceafdeling. Dit heeft er mee te maken dat wij meerdere producten retour krijgen op een dag en dienen deze allemaal te worden verwerkt. Defecte producten worden uiteraard eerst getest en beoordeeld, dit neemt ook enkele werkdagen in beslag. Wordt een product als zijnde defect beoordeeld, wordt er in de meeste gevallen een nieuwe besteld. Indien wij dit product zelf niet in voorraad hebben, dan wordt deze besteld bij onze leverancier en kan het wederom enkele werkdagen duren voordat wij een nieuw product kunnen uitleveren. Wij zullen uiteraard ons uiterste best doen, om de procedure z.s.m. af te handelen, echter heeft dit soms wat tijd nodig. In ieder geval is het goed om te horen dat jij uiteindelijk voorzien bent van een goed werkend product!

Mocht jij nog vragen/opmerking hebben, dan kan je altijd een e-mail sturen naar verkoop@azerty.nl.

Matthijs

Scorekaart voor Azerty