MediaMarkt

Wilde Nintendo Switch aankopen bij Media Markt. Bleek dat ze die eerst uitpakken om er een screen protector op te plakken!!? En daar moet je dan ook voor betalen. Vervolgens probeerden ze mij allemaal spelpakketten aan te smeren. Ik maakte duidelijk dat ik dat niet hoef, alleen een Nintendo Switch. Zonder screen protector.

Als klap op de vuurpijl werd mij ook nog ter vergeefs Eneco energieproducten aangesmeerd. Man man man, daar kom ik nooit meer.

Opdringerig verkooppersoneel. Allemaal loze “aanbiedingen” en energieproducten willen aansmeren. Terwijl ik daarvoor niet eens een kleine deal kon maken bij aankoop van peperdure camera apparatuur (totaalkosten €3.000 maar een SD kaartje en tasje was al teveel gevraagd(€100)). Dit heb ik dus ook ergens anders gekocht.

Beste,

Vervelend om te horen dat je zo'n ervaring hebt met het verkooppersoneel.

Voor MediaMarkt staat een zorgeloze ervaring van onze klanten centraal en daarom adviseer ik je om contact met ons op te nemen via de volgende link:

Groetjes,

MediaMarkt.