AlgemeenHad een speaker besteld die volgens de website op voorraad was. Volgens de website zou de levertijd 1-2 werkdagen zijn. Blijkbaar hebben ze de spullen niet op voorraad want ze konden het niet zo snel leveren. 5 dagen later zou hij verstuurd worden maar er kwam een verhaal dat het pakket te groot was en dat het geweigerd zou zijn. Een werkdag later was het nog niet verzonden en ben ik de reviews gaan lezen en schrok want zag veel mensen die een half jaar moesten wachten op de bestelling. Ik heb toen mijn geld terug gevraagd maar ik werd gebeld dat hij die dag of een dag later verzonden zou worden. Maar dan met een pakketlevering van postnl met steekwagen omdat het pakket zo groot zou zijn. Uiteindelijk kwam het pakket met de DHL gewoon met hand geleverd. Het hele verzendproblemen verhaal neem ik dan ook met een korreltje zout, maar ik ben wel blij dat ik uiteindelijk alsnog mijn bestelling in anderhalve week heb ontvangen als ik de andere verhalen lees. Ik heb ook aangegeven dat op de website foutieve informatie staat omdat hij daar nog op voorraad staat. Tot op de dag van vandaag staat daar nog steeds dat hij op voorraad is.
VerzendingVeel later verzonden dan beloofd op de site. Anderhalve week ipv 1-2 werkdagen.
KlantenserviceSlechte waardering vanwege ongeloofwaardige verhalen aan de telefoon over problemen met verzenden.