ALTERNATE.nl

Inmiddels al vaker besteld bij Alternate en tot op heden verloopt het bestelproces op de site soepel. De site is duidelijk en overzichtelijk, de artikelen zijn voorzien van voldoende informatie en het betaalproces verloopt goed.

Het product was goed ingepakt en beschermd tegen vallen en stoten.

De klantenservice kan nog wat verbetering gebruiken. Ik ben over het algemeen heel netjes te woord gestaan maar de wachttijden kunnen lang zijn (dit kan ook door de kerst periode komen). Mijn product zou binnen 1-3 dagen binnen zijn (besteld op 24-12). Helaas bleek later op de site dat het product niet direct op voorraad was, hier werd ik echter niet over geïnformeerd. Vanwege een Cashback wilde ik duidelijkheid hebben omtrent de leverdatum. Na meermaals bellen kreeg ik het antwoord dat het product wel in het magazijn zou zijn maar dat er nog geen uit leverdatum beschikbaar was. Uiteindelijk heb ik het product pas 09-01 mogen ontvangen (net op tijd). Het kan gebeuren dat een product niet leverbaar is door een foutje. Ik vind het persoonlijk wel slordig als je klanten verteld dat het product er wel is maar vervolgens niet verzonden wordt (en dan ook geen contact opneemt met het magazijn “waarom” het niet verzonden wordt). Dit vooral omdat de site promote dat als je voor een bepaalde tijd besteld, de volgende dag in huis is. Overigens bestel ik vaker bij alternate en het gaat heel vaak gewoon goed.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl