AlgemeenAirPods Pro online besteld en afgehaald in Duiven op 7 januari. Deze op 8 januari wederom in Duiven geretourneerd want er werd een ander cadeau gewenst door de jarige. Heengezonden met een creditfactuur en de melding dat er binnen 5 werkdagen teruggestort zou worden naar de creditcard. Nu 5 weken verder maar nog steeds niets ontvangen en MediaMarkt geeft ook niet thuis.
Geld weg.
Voor een bedrijf met de marketingmachine achter MediaMarkt zijn de reviews hieronder wel verschrikkelijk slecht, ongelofelijk slecht.
Samenvatting: MediaMarkt heeft mijn geld in gijzeling en weigert het terug te storten. Voorlopig blijf ik tweemaal per week vriendelijk verzoeken tot terugbetaling, een jurist gaat een brief opstellen en de hele zaak aanhandig gemaakt bij de creditcardverzekering.
Ik wacht reeds 5 weken op het retour komen van mijn eigen geld. Iedere week 2 nette beknopte e-mails verzonden maar na de 1e week krijg je daar geen reactie meer op. De medewerkers die je krijgt te spreken zijn vriendelijk maar hebben nergens invloed op.
En Ja, de winkel mag contact met mij opnemen, maar ik heb veel meer behoefte aan het terug ontvangen van mijn geld.
Tweakers met inhoudelijke vragen mogen mij ook gerust een DM sturen, weet wat je op de hals haalt als je bij MediaMarkt gaat kopen.
Aanvulling 19/2/20: Afdeling Fraude Creditcards van ING heeft het aankoopbedrag binnen 3 dagen na invullen formulieren aan mij geretourneerd. Van MediaMarkt heb ik niks meer vernomen.
Aan ieder die deze reviews leest; een gewaarschuwd mens...!
Beste Erwin,
Jammer om te horen dat jij je geld niet heb mogen terug ontvangen vanuit ons.
Graag wil ik je graag vragen contact met ons op te nemen via de volgende link:
Groetjes,
MediaMarkt.