AlgemeenMegekko is een winkel waar de prijs laag ligt en de snelheid hoog. De website is duidelijk en ook de snelheid van levering is snel. De dozen zijn daarnaast ook degelijk en de hardware is goed ingepakt.
VerzendingMegekko levert in eigen dozen met plastic lucht zakjes
KlantenserviceIk heb eind 2018 een Asus ROG 2080 TI Dual gekocht. Deze is na iets meer dan een jaar kapot gegaan. Ik had zondag avond de RMA aangemeld. Dinsdag om 17:00 kreeg ik de bevestiging dat ik het product kan opsturen (na een mailtje) Daarna meteen opgestuurd. Vrijdag is geconstateerd dat deze inderdaad niet goed was en dat deze naar Tsjechië moest worden verstuurd. Na ruim 2 weken heb ik nog net mijn videokaart terug gekregen voor mijn vakantie. Overigens was Megekko bereid voor een oplossing in het geval deze klaar was tijdens mijn vakantie. Na ruim 3 weken vakantie + kerst heb ik eindelijk kunnen gamen. Helaas heeft dat minder dan een maand geduurd voordat ik vergelijkbare issues kreeg. Dit keer was Megekko sneller. Wat me het meest stoort is dat als ik het product terugstuur, ik zelf voor de kosten van de verzekering kan opdraaien. Megekko zal enkel de standaard verzendkosten vergoeden zoals beschreven in hun voorwaarden. Ik zelf vind 1400 euro nogal wat geld om aan een postbode mee te geven zonder verzekering. Er kan altijd wel iets gebeuren, kwijt, gestolen of simpelweg laten vallen (zeker met de lonen die men betaald aan die mensen). Megekko schuift dit weg als doom denken maar elk weldenkend mens zal een videokaart van 1400 niet onverzekerd opsturen.
En als dit maar 1 keer was ok maar ik heb de RMA procedure na iets minder dan 1 maand gamen weer moeten herhalen.