AlgemeenOndertussen heb ik al enkele bestellingen gedaan bij Megekko over een periode van anderhalf jaar heen. Eerste bestelling was een Asus GeForce GTX 1060 6GB GPU die in vergelijking met andere webshops veel beter geprijsd stond (20-30 euro verschil). Gevolgd door een 8GB DDR3l RAM latje voor een oudere laptop met de meest recente bestelling een network setup bestaande uit enkele Ubiquiti Unifi devices.
De omgang met de website is kortom ideaal. Je vindt snel de producten die je nodig hebt, winkelmand interface is duidelijk en je hebt de mogelijkheid een bestelling te maken als gast.
De beloofde levertijden zijn bij al mijn bestellingen altijd gerespecteerd geweest. Bij alle bestellingen, gaande van kleine dozen tot zelfs bestellingen bestaande uit meerdere pakketen, heb ik nooit schade gehad. Intern zijn de pakketjes ook altijd netjes verpakt geweest en ingewikkeld in noppenfolie en/of luchtzakjes.
Alle orders werden via PostNL afgehandeld waarbij er ook altijd een track-and-trace aanwezig was.