AlgemeenAzerty heeft z'n zaken goed op orde. Er valt verder niet heel veel bijzonders over te zeggen. Het enige waar ze hier een sterretje verliezen dit keer is dat ik niet meer kon inloggen bij hun met m'n oorspronkelijke wachtwoord. Niet complex genoeg. Nu valt er wel wat te zeggen voor veiligheid (maar who cares kunnen hackers niet veel mee) maar het is en blijft wel irritant om verplicht zo'n wachtwoord reset door te lopen.
VerzendingSnel verzonden, snel ontvangen. Verpakking had wel iets beter gekund. Daarom hier ook een sterretje minder. Had een nieuwe HD besteld, in de doos hadden er wel tien gepast inclusief bubble-wrap hoezen (ik bedoel hier die 'enveloppen' met ±3cm grote bubbels). Nu is die grote doos geen ramp maar ze hadden de HD in z'n eigen bubble-wrap hoes op de bodem gelegd met daarbovenop een lading van die luchtzakjes. Tja dan heb ik zoiets van sandwich de HD dan tussen 2 lagen luchtzakjes. Kwestie van iets anders de zaak in de doos steken.
KlantenserviceNu niet mee te maken gehad maar in het verleden uitstekende dienstverlening. Daarom had ik ook voor Azerty gekozen want ze hebben een handig systeem dat duidelijk is over (fabrieks)garantie.