Azerty

Systeem, inclusief montage. Zeer ruime keuze in de webshop, nette prijzen soms de goedkoopste, en altijd competatief geprijsd.
De montage is redelijk, één fan cable stond snaar strak. Ik had verzocht twee ssd's voor te bereiden die ik zelf uit een oud systeem over zet, dit was netjes gedaan. Ik had twee case fans in de bestelling zitten, waarvan ik in gedachten had dat die de twee standaard case fans zouden vervangen. Standaard case fans in de vuilnis en de fluisterstille noctua's in de case. De Noctua's waren als extra case fans gemonteerd, waar de case dat eigenlijk niet support. Ik had mogelijk ook wat duidelijker moeten zijn.

Alle orignele verpakkingen waren ook meegestuurd, dat was voor mij niet nodig geweest.

In een email werd ik gewezen op een kleine incompatibiliteit. De case had een connector die het mobo niet had. Ook werd de compatibiliteit van de andere componenten bevestigd. Deze dienst waardeer ik.

Scorekaart voor Azerty