AlgemeenIk had een studio 26 interface van presonus waar ik al erg tevreden over was. Helaas ging daar een kanaal van stuk. Ik mocht een andere uitzoeken omdat de 26 niet meer leverbaar was. Ik koos ervoor on uit te breiden naar de 1824.
Het duurde wel erg lang, zo’n twee maanden, voordat ik van Bax shop het bericht kreeg dat dat mijn 26 niet meer te repareren was. Ik ben zelf maar eens gaan informeren omdat ik niets hoorde. Dit kan natuurlijk ook aan de reparateur (presonus??) liggen. Dat weet ik niet. Uiteindelijk is het allemaal goed gekomen.
De preamps klinken super zoals ik gewend ben vd presonus interfaces. De zero latency monitoring werkt fantastisch. Ik kan niet wachten om mijn band er mee te gaan opnemen.
Toen ik betaald had - ik moest een bijbetaling doen omdat ik een duurdere interface heb uitgekozen - werd hij een paar dagen later verzonden.
KlantenserviceWanneer ik een mail stuurde, kreeg ik keurig, binnen enkele dagen een mail terug. Ook de Facebook chat werkte lekker vlot en duidelijk mee.