Kamera Express

Na 10 jaar trouwe dienst hield het scroll mechaniek van de Canon S95 van mijn vrouw er mee op.Terug naar Kamera Express werd reparatie om economische redenen afgeraden. Zoekend naar een vervangende zak camera werd de keus een kleine Sony of een kleine Canon, de G9X. Fijn als je de camera's in de winkel kunt vasthouden en beoordelen. Het werd de G9X. Formaat en gewicht gaven de doorslag. Thuis gekomen bleek het scrollen d.m.v. touch screen voor mijn vrouw zelfs een flink voordeel. Ze was al een fervent ipad gebruiker. In de winkel bleken onze gegevens nog prima aanwezg in het klanten systeem. En de actie mogelijkheid van 5 jaar garantie was ook een plus. Betaling per pin. Factuur per email.

In onze ogen een reeel advies om de defecte camera niet te laten repareren. Keuzemogelijkheid van een passende vervangende camera. Ongevraagd verschillende modellen laten zien en vasthouden. Na afloop nog tijd voor een praatje over analoog fotograferen en de mogelijkheid om bij kamera express films te laten ontwikkelen.

Scorekaart voor Kamera Express