Kamera Express

Tijdens mijn zoektocht naar een nieuw TV toestel kwam ik de website van Kamera-Express tegen. Ik kende het bedrijf reeds, maar wist niet dat men ook TV's verkocht. Bovendien was de prijs van het toestel dat ik wou aanschaffen (Philips 58PUS6504) zeer scherp te noemen. Er was nog 1 andere (eveneens gekende) aanbieder die 20 euro goedkoper was, maar de 5 jaar garantie die Kamera-Express aanbied (weliswaar na het plaatsen van een review - eerlijk is eerlijk) trok me over de streep om mijn toestel bij hun te bestellen. Bij andere verkopers dien je namelijk een stuk meer te betalen voor extra garantie. Bestellen ging eenvoudig en vlot zoals het hoort.

De verzending van het toestel zou misschien beter kunnen, althans wat betreft de snelheid. Laat ons eerlijk zijn: vrijdagavond laat een TV bestellen en deze ten vroegste dinsdag ontvangen is anno 2020 niet meer snel te noemen. Er zijn aanbieders die sneller leveren, zelfs op zondag. Nu goed, het gaat uiteraard over een groot stuk dus heb ik er wel enigszins begrip voor dat men er wat zorgvuldiger mee omgaat dan met een Aliexpress pakketje van 5 euro. En dat kost uiteraard meer tijd. We zijn wel keurig op de hoogte gehouden door de transporteur en de vriendelijke chauffeur stond zelfs vroeger dan gemeld aan onze deur. Al bij al gewoon goed dus.

Omdat de beloofde mail met de track & trace code op zich liet wachten heeft mijn vriendin de klantendienst gecontacteerd. Ze werd hier vriendelijk en correct te woord gestaan over het verdere verloop van de verzending.

Scorekaart voor Kamera Express