Kamera Express

Ik was al een tijdje aan het kijken naar een nieuwe opvolger voor mijn 12 jaar oude plasma-TV. Naar aanleiding van het LG OLED topic hier op Tweakers.net kwam ik in eerste instantie terecht bij Smits, die een hele goede prijs voor de LG OLED55C9 konden geven.

Aangezien ik in het verleden erg goede ervaringen had met Kamera Express heb ik brutaal via de mail gevraagd of ze de prijs konden matchen. De mail verstuurd op 14 januari 16:00 en ik had 14 minuten later al antwoord! Dat is service. Het meest positieve was dat ze inderdaad de prijs konden matchen (en dat scheelde aanzienlijk).

Er werd die dag erna meteen een afspraak gemaakt voor de levering en kon ik genieten van een prachtige TV. Dat is wel even andere koek dan een plasma! Ben nog steeds bezig om de opties door te lopen.

Het enige jammere is dat de Google Assistent in NL nog niet werkt, maar ach, dat is niet het belangrijkste van een TV.

Scorekaart voor Kamera Express