Informatique

Dit vanwege de uitstekende
Transparante informatie over de producten,aanwezigheid van een fysieke winkel in Berkel en Rodenrijs Als je persoonlijk een deskundig persoon wil spreken over een product en 30 dagen bedenktermijn voor de meeste producten !!
En je geld wordt binnen 2 dagen netjes op je bankrekening teruggestort
We zijn erg blij met het resultaat en hopen dat mondelinge reclame die wij maken ook resulteert in nieuwe bestellingen voor jullie computer winkel.

Scorekaart voor Informatique