AlgemeenBegin januari ben ik op zoek gegaan naar een nieuwe TV. Na uitgebreid onderzoek op o.a. Tweakers.net had ik besloten een OLED TV te bestellen. Daarbij verschillende shops vergeleken, zowel online als offline. Kamera Express was mij vooral bekend als fotografie shop, daardoor was ik aanvankelijk wel enigszins terughoudend om hier te bestellen. Tijdens het verkoopproces reageerde Kamera Express erg snel op mijn vragen en kwam met een scherpe prijs. Uiteindelijk dus de knoop doorgehakt. Dik tevreden over de TV, boven verwachting mooi beeld en geluid.
VerzendingDe levering was helaas niet binnen de beloofde dag, maar duurde een paar dagen langer. Dit kwam doordat de levering door een koeriersdienst wordt uitgevoerd en er in de overdracht en communicatie tussen Kamera Express en de koeriersdienst iets niet helemaal lekker verliep. Op mijn vragen aan Kamera Express over het aflever moment werd traag gereageerd. Dat was wel even een spannend moment, je hebt wel (veel) geld overgemaakt maar nog niets ontvangen. En dan krijg je ook geen antwoord op je emails... De TV is met 3 dagen vertraging uiteindelijk keurig netjes thuis afgeleverd door de koeriersdienst.
KlantenserviceNa de bestelling liet de levering langer op zich wachten dan de beloofde werkdag. Dit werd niet goed gecommuniceerd door de koeriersdienst. Mijn vragen hierover aan Kamera Express werden met meer dan een paar dagen vertraging beantwoord. Uiteindelijk prima opgelost.