AlgemeenLevering en bestelproces is prima.
Echter de link naar 15 euro korting op een volgende bestelling is misleidend.
Wat ik naar Megekko geschreven heb:
Ik vind de informatie over de korting op een volgende bestelling op jullie website erg onduidelijk.
Ik heb op de link geklikt voor korting op de volgende bestelling.
Nadat ik alles ingevuld had realiseerde ik dat ik van een club lid geworden was met 15 euro per maand lidmaatschapgeld.
Zoals hieronder zichtbaar heb ik het lidmaatschap per direkt opgezegd.
Ik vind het al verkeerd dat lidmaatschap van een kortingclub waarvoor kosten verschuldigd zijn op de site van een webwinkel worden genoemd maar op zijn minst zou genoemd kunnen worden op jullie site dat het een betaalde club, los van Megekko, betreft.
Wat ik van Megekko terug kreeg. Ik vind dit geen antwoord op mijn vraag:
Bedankt voor je reactie en feedback.
We willen je natuurlijk graag helpen en je probleem proberen op te lossen of daarbij hulp bieden.
Laten we eerst wat uitleg geven omtrent winkelen en sparen, om daar mee te beginnen.
Dit is het spaarprogramma van winkelen en sparen. Zij gebruiken onze website om te adverteren en meer doet Megekko niet omtrent winkelen en sparen.
Winkelen en Sparen is een online lidmaatschap waarmee je exclusief toegang krijgt tot vele kortingen en cashbacks ontvangt bij een groot aantal online retailers.
Met Winkelen en Sparen kun je een welkomst-cashback tegemoet zien bij je volgende aankoop bij Megekko. Leden kunnen daarnaast een maandelijkse bonus van €15,- claimen en altijd 10% cashback ontvangen bij aankopen bij een groot aantal online retailers.
Het lidmaatschap is de eerste 30 dagen gratis. Hierdoor kun je eenvoudig het lidmaatschap uitproberen voordat je het maandelijkse lidmaatschapsgeld van €15,- dient te betalen.
Leden kunnen hun lidmaatschap op elk moment stop zetten door contact op te nemen met Winkelen en Sparen via 0800 220 0026 (gratis) of ledenservice@winkelenensparen.nl.
Je kunt dan ook gewoon je geld terugvragen bij winkelen en sparen door zelf contact met hun op te nemen.
Nadat je een bestelling hebt geplaatst kon je op een banner klikken waarop een X bedrag korting op je volgende bestelling vermeld stond.
Om lid te worden bij winkelen en sparen dien je onderstaande pagina in te vullen, en daarop wordt wel duidelijk uitgelegd wat het lidmaatschap nu daadwerkelijk inhoud.
Wellicht heb je dit over het hoofd gezien, want zonder deze informatie in te vullen is er geen lidmaatschap mogelijk.
Prima.
Product voldoet aan verwachting en is zoals toegezegd binnen een dag geleverd.
Zie hierboven.
Opmerking gemaakt over het noemen van een betaalde dienst op de Megekko website