MediaMarkt

Tot en met de betaling ging alles goed, achteraf logisch, als een bedrijf met oplichters makkelijk geld binnen kunnen harken doen ze moeite tot aan de betaling, daarna kun je zelf achter je bestelde spullen of geld aan.

Mediamarkt werkt o.a. met vervoerder Dynalogic, deze hebben een eigen mening over op tijd en überhaubt bezorgen en afspraken nakomen. Mediamarkt doet daarbij ook geen moeite om Dynalogic te bewegen pakketten op tijd af te leveren.
Een dikke min voor beiden bedrijven.

Slecht te bereiken via de website chat, en als ze na een aantal uur al reageren sluiten ze zeer snel de chat weer omdat je (volgens hun) niet op tijd gereageerd hebt, kun je weer opnieuw beginnen...
Telefonisch ook slecht bereikbaar en bij eindelijk contact met een medewerker wordt je aan het lijntje gehouden en beloofd dat je terug gebeld wordt, wat dus niet gebeurd.
1 keer werd de verbinding verbroken nadat ik even in de wacht werd gezet voor "het controleren van mijn gegevens"

Je kunt ook contact opnemen via twitter of facebook maar aangezien ik beiden niet heb is dat geen optie.

Al met al voor mij reden om NOOIT meer wat bij Mediamarkt te kopen, dan maar wat meer betalen bij Bol of Coolblue.

Beste,

Bedankt voor het delen van jouw feedback. We zullen het als tip meenemen voor de volgende keer.

Graag zouden we deze feedback willen bespreken en vragen je daarom contact met ons op te nemen via de volgende link: https://klantenservice.mediamarkt.nl/

Groetjes,

MediaMarkt