Max ICT B.V.

Slecht op elk punt. De site werkt erg slecht, de levering duurt lang, en de customer service is ook erg lastig.

Na bestelling op de site, welke erg langzaam is en niet soms errors weergeeft, kreeg ik het verkeerde product geleverd (lange levertijd, maar dat werd tenminste eerlijk aangegeven). RMA aanvraag op de site werkt ook niet goed, plaatjes uploaden niet, error codes, etc. Uiteindelijk toch een RMA aanvraag op de website door kunnen voeren na meerdere pogingen, had ik na meerdere dagen nog geen enkele update. Na het sturen van een email bleek dat de klantenservice 'vergeten was om op versturen te klikken'.
Product terug gestuurd, willen ze mijn product niet meer leveren voor de afgesproken prijs.

Veel gedoe, geen product. Vooral niet hier bestellen.

Ik heb het verkeerde product ontvangen, na een lange verzendtijd (+- week)

Slechte RMA ervaring, emails van de klantenservice niet ontvangen. De wel ontvangen emails werken ook slecht: plaatjes werken meestal niet en bevat plaintext zoals '{{quantity}}x {{name}}'.

Beste Zeewolf,

Bedankt voor je review.

We vinden het erg vervelend om te zien dat we je niet naar wens hebben geholpen.

Mogen wij je vragen om ons een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je order? Dan pakken wij je gegevens erbij en kijken het voor je na.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops