AlgemeenIk heb goede ervaringen met BCC. Vrijwel altijd zijn de prijzen inderdáád de laagste, zelfs in vergelijking tot andere grote 'dozenschuivers' zoals MM.
Een aantal keer heb ik gebruik gemaakt van de "laagste prijsgarantie", dwz dat een product elders goedkoper was. Hier wordt minder goed aan meegewerkt (begrijpelijk), als er echter aan alle voorwaarden voldaan wordt dan maken ze deze garantie inderdaad waar.
Over het algemeen weet het personeel (dwz de mensen die ik gesproken heb) redelijk waar ze het over hebben, het is alleen wel érg duidelijk dat ze een 'upselling' instructie hebben (pech voor BCC: ik heb vele jaren ervaring als verkoper)
Het product is volgens de afspraak bezorgd en netjes gemonteerd, is veel zorg aan besteed. Oude product is volgens afspraak afgevoerd.
NIets op aan te merken, zelfde verhaal bij eerdere bestellingen.
Klantenservice is over het algemeen goed, vergt alleen soms wat moeite om het punt duidelijk te maken.
Heb exact één negatieve ervaring uit het verleden met een klacht over een GSM, is *uiteindelijk* opgelost maar kostte veel moeite.