AlgemeenBesloten mijn complete bestelling van 2 vrijwel identieke PC's bij Megekko te bestellen. Website is snel, onderdelen zijn makkelijk te vinden en de informatie omtrent de producten is voldoende.
Een van de kasten die ik had besteld had wel een verkeerd boekje erin zitten (Compleet ander model) wat op een 2de hands zou kunnen wijzen. Ik zag echter geen schade en de overige zaken zaten erbij. Dit heb ik dus gelaten. Niet dat ik een boekje nodig heb
Verzending was vertraagd doordat 2 onderdelen niet beschikbaar waren. Bij bestellen zou alles op zaterdag geleverd kunnen worden (Donderdag besteld), echter kreeg ik op vrijdag vlak na 18:00 een mailtje dat het veel later werd omdat de kast niet beschikbaar was. Na verzoek voor een oplossing kreeg ik pas maandag bericht terug waardoor alles was de week erna binnen was. Verder alles goed opgelost, andere kast gekozen en alles kwam alsnog op tegelijk binnen.
KlantenserviceVooraf een e-mail gestuurd met een vraag omtrent BIOS compatibiliteit welke op dezelfde dag (zondag) nog werd beantwoord met goede informatie.
Na het bestellen een aantal keer contact gehad omtrent aanpassingen in de bestelling vanwege onverwacht niet op voorraad. Credits zijn goed en snel geregeld.
Na de bestelling heb ik 2 andere onderdelen moeten terugsturen. Dit ging soepel en de credit was snel geregeld.