AlgemeenAfgelopen zondagmiddag een Sony TV (proberen) te kopen bij de BCC vestiging Leeuwarden. Nadat de keuze was bepaald en het op bestellen aan kwam, bleek deze niet meer voorradig vanuit het DC. Een type duurder of goedkoper waren er ook niet meer. Er kon alleen nog gekozen worden uit het winkelmodel (no way dus !!). Bestellen tegen de prijs van afgelopen zondag was niet mogelijk (kan bij Albert Heijn wel als iets is uitverkocht en bij Volkswagen heb je ook prijsprotectie bij aanschaf van een nieuwe auto) !! Levering vanuit een andere winkel (met voorraad) kon wel, maar moest ik dan zelf ophalen vanuit de Randstad. Bezorgen en installeren was in dit geval niet mogelijk. Wel vreemd dat dan maandagmorgen vroeg 2 van de 3 types opeens dan wel weer leverbaar zijn, maar dan tegen een veel hogere prijs !! Wie houdt nu wie voor de gek !!?? Je hebt toch actie's en aanbiedingen of niet? Afgelopen maandag wel mijn beklag gedaan over de handelswijze bij het klantencontact center van BCC, maar die moeite kan je in de toekomst ook wel gewoon besparen. Zonde van de gedane moeite !! Wel even rekening mee houden dat ik een bestaande klant ben en geen ééndagsvlieg voor en bij BCC !!
KlantenserviceEr wordt geluisterd en geantwoord, maar tot oplossingen komen ze niet !! Veel standaard zinnetjes waar je als klant helemaal iets aan hebt !! Iedereen kent ze wel die zinnetjes van de communicatietrainingen.
Uiteindelijk is e.e.a. naar tevredenheid van beide kanten toch opgelost !!