AlgemeenOver het algemeen altijd goede ervaring gehad met Coolblue en de service.
De productpagina's zijn altijd overzichtelijk. De productinfo helaas niet altijd te vertrouwen (zo staat er bij een AMD 3rd gen Ryzen CPU dat deze alleen werkt met een 500-serie moederbord, zoals een X570, wat ronduit een leugen is.
Mijn tip is om geen gevoelige computeronderdelen als 'Tweedekans' te kopen. Ik dacht voor een aardige prijs een CPU te kopen die "in nieuwstaat" was volgens de website. Ik heb het idee dat niet alle retour gezonden producten gecontroleerd worden, want de CPU had meerdere gebogen pinnen (van de vorige klunzige eigenaar?).
Verzending keurig volgens de indicatie op de site. In de doos is geen vulmateriaal te vinden. Voor een hele hoop producten zou ik dit een logische keus vinden om verspilling van materiaal tegen te gaan, maar voor computeronderdelen zou enige bescherming fijn zijn.
KlantenserviceVanwege een defect 'Tweedekans' product contact opgenomen via Whatsapp. Na 4-5 uur kreeg ik een antwoord op mijn vraag of bij ruilen pas een nieuw product wordt verzonden na ontvangst van het defecte. Dit was zo. Als ik sneller een nieuw product wilde kon ik een nieuwe bestellen en wachten op geld terug voor de ander. (Ik heb direct een nieuwe besteld, maar wel bij een goedkopere concurrent want die Tweedekansjes zijn voor mij eens en nooit meer )