AlgemeenDuidelijke website, duidelijke beschrijving van producten en makkelijk af te rekenen van producten. Meer hoef ik niet te vermelden!
VerzendingZe gebruiken als leverancier PostNL... deze hebben een snelle service maar toch al enkele fouten gemaakt bij mij. Ook contact opnemen met PostNL zelf is haast onmogelijk. Je kan ze via Facebook contacteren maar wachten op respons duurt enkele dagen.
KlantenserviceIk heb onlangs een GPU besteld bij Azerty, deze werkte niet altijd even goed tot op een gegeven moment zelfs helemaal niet meer. Ik heb dan direct contact opgenomen met de helpdesk en deze hebben me vermeld dat ik de GPU kon terugsturen, zodat zij er naar konden laten kijken.
De communicatie verliep uitstekend en super vlot. Stuurde ik een mail, kon ik de dag erna zeker een antwoord terug verwachten. Zelfs om 23:40 hadden ze me nog beantwoord. (Enorm knappe service!)
Uiteindelijk hebben ze de GPU naar de fabrikant moeten sturen zodat deze ernaar konden kijken. Toen ik te horen kreeg (na een best wel een lange periode (komt door de feestdagen natuurlijk)) dat mijn GPU terug onderweg was naar mij thuis. Konden ze hier de lach niet meer van mijn gezicht halen.
Helaas... werd mij terug dezelfde kaart opgestuurd, of een andere kaart met hetzelfde defect. Zo ben ik gaan horen welke aanpassingen er gebeurt zijn en heb ik adhv van foto materiaal getoond dat er duidelijk nog steeds defecten zijn.
Nadat ik deze (nog steeds defecte) GPU terug had gestuurd verliep de service nog steeds even sympathiek en vlot. Ze stelden op mijn aanvraag alternatieve oplossingen voor. En hebben me uiteindelijk aan een andere en goed werkende kaart geholpen.
Dit gehele proces duurde 3 maanden (van opsturen eerste defecte kaart tot de oplossing).
Kort besluit: Uitstekende service... Keep it up!!!