ALTERNATE.nl

Uitstekende webshop, ook telefonisch (Thijs) alles is snel en duidelijk te vinden. Ik bestel mijn meeste spullen hier en wordt correct geholpen en daarmee bedoel ik: makkelijk te bestellen want veel keus en gewoon een goed assortiment, veilige en simpele betaling, prima administratieve afhandeling (mails en factuur) Snelle en correcte verzending. Extra speciaal; ik had een vraag over mijn laatste bestelling en een technische vraag over een product wat ik bij één van de concullega's had gekocht én ook daarbij werd ik telefonisch keurig geholpen door Thijs als ik zijn naam goed heb. Alternate.nl is een aanrader!

Keurig verpakt en snel verzonden, goede retour mogelijkheden.

Een uitstekende klantenservice, vriendelijk (Thijs) humoristisch adequaat en veel service, want advies over een niet bij Alternate gekocht product (mijn product was een SATA adapter alleen voor 2,5 inch geschikt en ik had een 3,5 inch hdd) Scheelde mij kosten, want de verpakking was verzegeld, dus kon het niet uitproberen.

Scorekaart voor ALTERNATE.nl