Azerty

voor een collega had ik een system samengesteld bij Azerty en hun de assemblage laten doen.
toen het product geleverd werd, bleek de pc helaas niet te werken. na wat eigen onderzoek leek het het moederbord te zijn. contact opgenomen met service afdeling en pc retour gestuurd.
moederbord werd vervangen en pc weer opgestuurd. pc ging 1 keer aan en daarna niet meer, leek weer het moederbord, maar dat vond ik iets te toevallig.

contact opgenomen met serviceafdeling, uitgelegd en dat mijn vermoeden was dat het de powersupply was.
system weer opgestuurd, werd bevestigd door Azerty dat de PSU niet toereikend bleek te zijn, ondanks geadverteerde specs op pricewatch.

powersupply werd ge-upgrade naar beter en duurder model, deze kosten werden verrekend met de gemaakte verzendkosten, resterende bedrag werd kwijtgescholden.

in mijn ogen uitstekende service van Azerty, jammer natuurlijk hoe het liep, maar van begin tot eind waren ze vriendelijk, meedenkend en professioneel.

dit is precies de reden waarom ik zonder twijfel spullen bestel bij Azerty.

system zat goed verpakt, was ook antistatisch schuim in de pc case geplaatst tegen eventuele ruwe behandeling tijdens transport.

De service afdeling heeft mij zeer vriendelijk te woord gestaan gedurende de service aanvraag, waren meedenkend en probleem oplossend.
uiteindelijk is het perfect afgehandeld en heft mijn collega nu een goed werkende, vlotte pc.

Scorekaart voor Azerty