AlgemeenIk bestel vaker complete pc configuraties via alternate.nl. zij hebben de pc-builder tool waarmee je een volledige pc configuratie binnen een paar minuten kan samenstellen en kan uitprinten of kan doorsturen. Dit is erg handig als je een pc samenstelt voor iemand anders. Ze zijn niet altijd de goedkoopste maar hebben wel scherpe prijzen.
Wat betreft hun voorraad is dit altijd goed en zijn de gangbare onderdelen altijd op voorraad. Zelfs de wat exotischere zaken hebben zij vaak snel leverbaar.
Ze hebben verschillende betaalwijzen waardoor gegarandeerd je voorkeursbetaalwijze in het rijtje staat.
Levering is altijd super snel. In de meeste gevallen vandaag besteld morgen in huis. Nog nooit problemen mee gehad.
KlantenserviceEen keer een pc configuratie in de late uren verkeerd geconfigureerd en een verkeerd onderdeel in de bestelling toegevoegd en betaald. Deze bestelling meteen via de website geannuleerd en opnieuw de hele configuratie opnieuw aangemaakt met de juiste onderdelen en weer opnieuw betaald.
De volgende ochtend meteen reactie gehad en via de telefoon bevestigd dat de annulering verwerkt was en dat het geld terug gestort zou worden. Dit contact verliep vriendelijk en behulpzaam, hier is niets op aan te merken, echter was de terug betaling pas bij de volgende betaalverwerking ingepland en moest ik relatief lang wachten (ik dacht 7 dagen) op het uiteindelijke geld. Het was een bedrag van meer als 1000 euro vandaar dat het geen 5 sterren beoordeling is.