Megekko

Alles is makkelijk te vinden en te bestellen, dit gaat helemaal vlekkenloos. Im geef altijd een puntje minder omdat er altijd wel iets te verbeteren is, maar verder een 10 waard!

Tegenwoordig is het normaal dat de webshop het product pas besteld bij de leverancier als je zelf de bestelling hebt gedaan. Hierdoor zijn de levertijden HEEL VAAK niet correct, het vandaag besteld binnen 3 dagen geleverd eindigde op 2 en een halve week later het product annuleren en een ander product bestellen. Dit ging ook niet helemaal soepel, zie klantenservice toelichting.

Dat ik niet ga voor 1 ster komt omdat uiteindelijk ik de verzendkosten van het wel op voorraad product terug gekregen heb.
Echter alle oplossingen kwamen vanuit mij en niet vanuit megekko. Het wachten op de ticket emails (omdat megekko geen telefoon nummer heeft) is erg traag en pijnlijk om mee te maken, naar mijn mening ging de communicatie hierdoor ook erg slecht.

Scorekaart voor Megekko