Megekko

(Ik heb zelden moeite met de interface van webwinkels, dat ontloopt elkaar weinig, dus daarop valt weinig verschil te maken denk ik.) Het gewenste product gezocht via Tweakers Pricewatch en ik wilde het natuurlijk graag zo snel mogelijk hebben, zodat ik m'n projectje af kon maken. Megekko leverde als enige de volgende dag al, want het was avond, en was een van de goedkoopste aanbieders. Niet onbelangrijk: Ze hebben een hele goede reputatie op Tweakers. Daarbij heb ik hier al vaker naar tevredenheid besteld. Kortom de keus was eenvoudig.

De marketing vind ik prettig: Niet al te serieus en krampachtig, terwijl je overal aan merkt dat het achter de schermen goed doordacht is. Dat is niet waarom ik terug blijf komen want het weegt niet op tegen een slechte service, maar tussen meerdere, bijna even goede concurrenten kun je daarmee wel als merk net wat beter in het geheugen blijven hangen van de klant en dat is slim.

Inderdaad zoals beloofd op tijd namelijk de volgende morgen geleverd en degelijk verpakt. Verpakking was karton en gangbaar type plastic dus makkelijk te recyclen.

Scorekaart voor Megekko