AlgemeenIk heb een bestelling geplaatst bij azerty vanwege de goede prijs, voorraad en korte verzendtijd. Mijn eerste bestelling bij azerty was ook heel goed, daardoor ben ik ook weer gaan kijken voor een tweede bestelling. Over het algemeen ben ik meer dan tevreden, bestellen ging heel makkelijk, website is overzichtig en updates over je bestelling worden ook verstuurd, zo wist ik dus wanneer ik mn pakket kon verwachten.
VerzendingVerzending was heel snel, op vrijdag om 22:45 besteld, zaterdag ontvangen voor 15:00! Sneller dan dit heb ik nog nooit gehad. De doos waar mijn bestelling in zat was minimaal beschadigt, ligt niet aan azerty maar aan de verzender. Gelukkig waren de producten goed beschermed met airbags, geen schade dus.
KlantenserviceHelaas heb ik een van mijn producten moeten terug sturen vanwege krassen. De klantenservice van Azerty kon mij goed begrijpen en gingen mijn producten vervangen voor een nieuwe. Ik vond het wel lang duren, na 6 dagen kreeg ik mijn nieuwe product. Maar er werden wel regelmatig updates verstuurd, dus ik wist dat jullie er mee bezig waren. Als er problemen zijn met de producten i azerty ook goed in troubleshooten, ze bieden persoonlijke informatie aan. Het aller beste van de klanten service is toch dat je met een echt persoon contact hebt, ipv een bot die eigenlijk niks begrijpen. Daardoor duurt het wel ong 24 uur totdat je een bericht terug krijgt, maar je hebt dan wel de juiste hulp.