AlgemeenIk ben dit keer niet zo blij met Azerty.. Bestelling geplaatst voor 32 GB geheugen a 190 euro.
Was er eerst 1 stuk op voorraad. En die was ineens vervallen (kan dat die net verkocht was) *kan gebeuren* Voor de volgende voorraad moest ik 10+ dagen wachten. Dit gedaan omdat ik er geen haast bij had (want ik heb immers toch al een 16GB in het systeem zitten) Nou 2,5 weken gewacht.. Zag dat er nog niks op voorraad was bij Azerty maar wel bij de leverancier..Na die 2.5 weken.
Ik dacht ze nemen toch geen contact op. Dus ik mail ze die dinsdag, om te vragen wanneer de bestelling word uitgeleverd. Als antwoord:
We verwachten op 22-1 het artikel bij ons geleverd te krijgen.
Zodra we het artikel hebben ontvangen wordt de bestelling compleet gemaakt voor verzending.
Dus ik verwachte toen het geheugen in ontvangst te nemen.. (dus dacht eindelijk het komt eraan)
In volgende ochtend krijg ik de volgende mail:
Goedemorgen,
Allereerst bedankt voor je bestelling bij Azerty, je wacht momenteel nog op het volgende product: xxxxx
We hebben de levertijd voor je opgevraagd bij onze leverancier en hebben zojuist een reactie mogen ontvangen.
Helaas heeft onze leverancier laten weten dat het product niet meer leverbaar is.
Onze excuses voor het ongemak, wij begrijpen uiteraard dat dit vervelend is.
Graag zouden we je de volgende oplossingen willen bieden:
Dit terwijl er gewoon nog 5 stuks op voorraad waren bij de leverancier..
Naar mijn idee probeerde ze mij van die 190 euro kostende geheugen af te helpen en zorgen dat ik nog even 20 euro erbij ging betalen voor een ander type geheugen waarvoor ik geen intresse had.
Dus ik vond op dat moment dat ik niet nog eens 20 euro extra erbij ging leggen bij een tent die mij probeerde op te lichten door mij 20 euro meer te laten betalen voor hun eigen winst.. Ik heb hierop aangegeven dat ze de bestelling dan maar moesten annuleren.. Daarna heb ik dezelfde kit besteld bij megekko.. Dan ga je naar het werk toen het geheugen besteld was en kwam de avond weer thuis..
Even in de email gekeken, stond er ineens dat het geheugen toch verzonden was.. (dacht echter toch echt dat ik had aangegeven om het te annuleren..)
Toen maar geprobeerd om de bestelling bij megekko te annuleren.(duidelijke email verzonden en optijd). Is een geautomatiseerd proces.
Kon dus niet meer geannuleerd worden.. Volgens de verkoper van megekko moest ik de bestelling dan maar niet aan nemen.. Nou helaas heeft de buurman dit toch gedaan en zit ik dus met ongeveer aan 400 euro aan 64GB in mijn maag.. (kan het natuurlijk wel retouren maar dan moet je als klant nog eens verzendkosten betalen a minimaal 4,50 a 7 euro) en dat moet je dan nog eens eraf halen voor het bedrag dat ik nog terug krijg. Dus ondanks je dan het geheugen niet meer hebt, is het geld wat je terug krijgt minder dan wat je betaald hebt.. (en ja dat vind ik dan niet meer redelijk, dus het geheugen daarom maar gehouden)
Het komt er dus erop neer dat de communicatie zwaar kut is bij azerty.. En dat alles door elkaar daar heen loopt en zo er mis communicatie ontstaat.
Als ze beter hadden gecommuniceerd dan had mij dat die 200 euro bestelling van megekko gescheeld en kon ik die 200 euro op me bankrekening houden..
Ik geeft ze dan nog slecht omdat ze op ze minst wel nog excusses hebben gemaakt..
Er is iets niet helemaal goed gegaan in ons systeem en communicatie.
We hebben het geheugen mogen ontvangen van de leverancier en deze is inmiddels ook verzonden.
Hopelijk wilt u het product alsnog in ontvangst nemen.
Mijn excuses voor deze miscommunicatie.
Maar dit helpt verder vrij weinig met deze review.
Verzending: Waardeloos.. Iets wat geannuleerd word moet je gewoon niet meer verzenden, ander krijg je onduidelijkheid.
KlantenserviceKlantenservice: Een drama als je 2 verschillende personen de afhandeling laat doen, en de ene weet niet wat de andere gedaan heeft.