AlgemeenEen schim
Van de zaak die het vroeger was. Showroom
Is weg. Alleen nog een afhaal. Ik wilde iets van mijn bestelling omruilen voor een duurdere versie is niet mogelijk. Moet telefonisch het nieuwe product kan je ook niet kopen dat moet ook online. Terwijl ik in de winkel sta. Moet ik toch per post het artikel retourneren. Vervolgens sta je een ellelange tijd te wachten omdat ze een deel van je bestelling kwijt zijn en vervolgens krijg je te horen dat ze het niet hebben enige reden dat ze 2sterren krijgen is omdat ze gunstig geprijsd zijn maar van de goede service van vroeger is absoluut geen sprake meer teloorgang van een eens zon goed bedrijf
Krijg een mededeling dat uw bestelling klaar ligt en na ruim 3 kwartier te w88 blijk ik voor niks hierheen gegaan te zijn want het ligt er helemaal niet
KlantenserviceEr is geen klantenservice meer enkel een afhaal. Je kunt in de winkel geen service meer krijgen en er is dus ook geen reparatie afdeling meer. Dus slecht.
Hi FreakyFish,
Bedankt voor je feedback.
Onze showroom was oorspronkelijk bedoeld om klanten een impressie te geven van ons totale assortiment. Omdat ons assortiment in de afgelopen jaren zo is verbreed, is gebleken dat we in onze showroom het aanbod niet meer kunnen afspiegelen. Om deze reden hebben we dan ook besloten om per 1 juli 2019 de showroom te sluiten. Dit hebben wij echter niet onder stoelen of banken gestoken, deze informatie is online op verschillende plekken terug te vinden.
Verder kan je telefonisch een bestelling plaatsen indien je dit wenst, daarvoor hoef je niet per se de website te gebruiken.
Indien je iets afhaalt, adviseren we je om echt te wachten op een mail met de bevestiging dat je bestelling bij ons klaarligt, want anders loop je inderdaad het risico om te wachten voor niks.
Onze excuses dat je ervaring niet meer is zoals hij voorheen was.