AlgemeenOp 11 december een SSD (Pm871b 256gb 2.5" sata iii) besteld waarbij aangegeven een levertijd van 2-3 werkdagen. De betaling loopt via ideal lekker vlot en krijg bevestiging van de bestelling. De levertijd is zeer slecht en je moet zelf er achteraan aangezien de status op de website ongewijzigd blijft (leverdatum een paar weken in het verleden)
Bij een vorige bestelling die maand is het wel verlopen zoals verwacht. Ik weet niet of ik hier nog eens zal bestellen er zijn meer klachten over niet voldoen (ruim over de tijd) aan verwachte levertijden
Helaas krijg ik het niet binnen de aangegeven termijn. Aangezien ik met de kerst weg was, heb ik in . het nieuwe jaar contact opgenomen. De voorraad heeft al die tijd aangegeven dat er ruim voldoende was en levertijd 2-3 dagen. De order heeft op 7 januari een zetje gekregen en zou de 10de geleverd worden. Helaas... de status op de website geeft nog steeds aan voldoen voorraad en levertijd 2-3 dagen. Op de 13 nogmaals contact opgenomen en zou hij de 15de geleverd worden.
Gelukkig is hij deze keer geleverd.
ze reageren snel op de vragen via mail. echter... uitleg waarom je 4 weken moet wachten op iets wat continue op voorraad zou zijn en een levertijd heeft van 2-3 dagen... daar wordt dan niets over verteld.
UPDATE:
Ik ben nav de review gebeld en excuses zijn geboden. Ivm wijziging van leverancier is de levertijd naar mij niet gecommuniceerd. Ik vond het prettig dat de klantenservice hier aandacht aan heeft besteed. sterretje voor de klantenservice extra
Beste duiker 1971,
Bedankt voor je review en de update van je review.
Wij vinden het vervelend dat we je niet naar wens hebben kunnen helpen.
Hopelijk hebben we het toch een klein beetje goed kunnen maken door even telefonisch contact met je te hebben gehad.
Nogmaals onze excuses voor het ongemak, dit had natuurlijk niet mogen gebeuren.
Alvast een fijn weekend.
Lisanne - Max ICT Webcare