Max ICT B.V.

Voor de bestelling moet je een account aanmaken. Waarom is dat nodig? Wanneer je hebt besteld, krijg je een e-mail waarin eerst een snelle levering wordt gesuggereerd, maar dat betekent niets. De betaling zelf ging (natuurlijk) heel makkelijk.

Ik ben nu enkele keren ingegaan op een bijzonder goed aanbod van MaxICT. De producten waren steeds voorradig, volgens de website, tegen verschillende prijzen. Het gunstig geprijsde exemplaar was eveneens voorradig (meerdere exemplaren). Na de bestelling bleef de website aangeven dat het product voorradig was. Na ongeveer een week heb ik gevraagd waar het product bleef. MaxICT liet weten dat het product niet voorradig was. Ik heb duidelijk gemaakt dat offertes moeten worden nagekomen en dat m.i. sprake is van misbruik ban de op-is-op clausule (voor over daar een beroep op kan worden gedaan). Ik heb MaxICT gemaand te leveren, ongeacht terugbetaling van het aankoopbedrag. Tot nu toe zonder resultaat. Ik vind dat hier sprake is van bedrog. De goede aanbiedingen van MaxICT blijven (te lang?) op Tweakers staan om een grote poel clickbait te creëren.

Op mijn klacht en de maning te leveren werd niet ingegaan. Er werd ini het geheel geen antwoord gegeven op mijn klachten en vragen.

Beste xtalkprogrammer,

Bedankt voor je review.

We vinden het erg vervelend om te horen dat we je niet naar tevredenheid hebben kunnen helpen.

Mogen we je vragen om een e-mail te sturen naar webcare@maxict.nl met daarin een vermelding van deze review en je ordernummer? Dan pakken we je gegevens erbij, kijken het voor je na en zullen contact met je opnemen.

Mochten er verdere vragen zijn, dan horen we dit graag.

Lisanne - Max ICT Webcare

Scorekaart voor Max ICT B.V.

Qshops