Paradigit

Bestellen en betalen gaat snel en makkelijk. Helaas geen mogelijkheid om te betalen met American Express of PayPal (voor boven de €250).

Goed verpakt. Doos kan misschien iets steviger, ik heb de doos zelf wat verstevigd voor de retourzending omdat vooral dehoeken erg zwak waren.

Ik had 2 keer een bestelling gedaan, met direct een verzoekje er achteraan of 1 van deze bestelling kon worden geannuleerd. Ondanks dit bericht zijn toch beide bestellingen geannulleerd.

Ik heb beide orders uiteindelijk geretourneerd, 1 keer zonder problemen de 2e keer heeft de aflevering veel vertraging opgelopen door PostNL.

Mijn pakket heeft een tijdje in een PostNL depot in Den Haag gestaan, waarschijnlijk was de bedoeling om het pakket tijdens de kerstdagen te laten staan en daarna te bezorgen bij Paradigit. Uiteindelijk heeft het meer dan 2 weken geduurd voor het pakket bij Paradigit was. Paradigit heeft me vervolgens netjes mijn geld (min verzendkosten) terugbetaald.

Negatief: Als telefonisch contact opneemt moet je erg lang wachten (15-30 min.) voordat je iemand aan de lijn krijgt en 1 keer werd na het lange wachten direct na het opnemen de verbinding direct verbroken. Antwoordopemails komt soms ook pas na 2 werkdagen (zoals beloofd op de website). Dit is extra vervelend als het niet duidelijk is waar je laptop is en of je je geld nog terug gaat krijgen.

Positief: De klantenservice medewerkers willen je graag helpen. In tegenstelling tot het langzame antwoorden op de emails, heeft de medewerker mij wel opdezelfde dag dat hij contact had gehad met PostNL mij hierover geinformeerd.

Scorekaart voor Paradigit